Mituri Despre Sănătatea Bărbaților BARBATI. MD

Dieta corectă trebuie să includă produse care îmbunătățesc sănătatea și previne bolile. 9. 387 de bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani au fost evaluați în cadrul studiului în perioada 1994-2011 cu scopul de a determina cauzele infertilității masculine. Bărbații au furnizat periodic mostre de lichid seminal, iar cercetătorii au analizat anumite caracteristici, precum volumul sau concentrația acestuia. În jumatate dintre cazuri problemele erau cauzate de calitatea spermei. Folosindu-se de această bază de date, cercetătorii au putut compara starea generală de sănătate a bărbaților care aveau probleme legate de calitatea spermei cu cea a bărbaților cu un lichid seminal normal.
Un alt „cui în sănătatea oamenilor, pentru a sărbători a cincizecea aniversare, este problema violenței sexuale. Problema nu este lipsa de sentiment și emoție, și în simpla lipsa de înțelegere an organismului, care este starea de voioșie merge la nouă etapă. Omul care percepe acest lucru este greșit, da-i frică, descurajare, și se retrage în sine. Dar scăderea capacității și nevoile sexuale în cincizeci de ani bărbații mai des decât nu sunt asociate cu bătrânețea organismul nu înseamnă pierdere rapidă a potenței. Medicii cred că declinul activității sexuale, în cele cat mai multe cazuri se datorează schimbării de lucru complet diferite organe din corp. Medicii spun că este necesar pentru a diagnostica în mod regulat corpul dumneavoastră și nu vă fie teamă de a reduce abilitățile oamenilor. Nu-ți fie frică să meargă la medic după problemele de notificare cu posibilități sexuale. Cel mai adesea, această tehnică cu medicul dumneavoastră va ajuta la prevenirea multe probleme grave în viitor.ridicarea nivelului de testosteron
Iată de ce statisticile referitoare la afecțiunile sau predispozițiile întâlnite cel mai frecvent la bărbați nu sunt date care să îi intereseze doar pe cercetători sau pe medici, ci informații de interes general, cu atât mai mult cu cât multe dintre aceste probleme de sănătate sunt influențate de un stil de viață nu tocmai echilibrat. Un alt factor care înclină însă balanța în defavoarea bărbaților este faptul că aceștia se prezintă mult mai rar la medic, pentru controale periodice și chiar și în cazul manifestării unor simptome.
Discuții similare asupra inegalității cu privire la sărbătorirea zilei femeilor fără zi a bărbaților corespunzătoare au avut loc în publicațiile media din anii 1960 până în anii 1990, perioada în care au loc primele încercări de an inaugura Zi internațional a bărbaților. În perioada de început an anilor 1990, organizații din Statele Unite, Australia și Malta au organizat mici evenimente în Februarie la invitația profesorului Thomas Oaster care and attention conducea Centrul pentru Studii asupra bărbaților de la Universitatea Missouri-Kansas City.
Ziua Bărbatului, din 19 noiembrie, a fost adoptată la noi din luna februarie an acestui an. Legea prevede că se pot organiza manifestări și acțiuni publice dedicate sărbătorii. Televiziunea Publică și Societatea Română de Radiodifuziune vor putea include în programe emisiuni dedicate promovării drepturilor bărbaților. Scopul legiferării unei astfel de sărbători este sublinierea egalității dintre sexe, eliminarea discriminării dintre femei și bărbați. Se dorește și creșterea gradului de conștientizare asupra armonizării vieții de familie cu cea personală. Astfel, se îmbunătățesc relațiile dintre sexe. În același context, se subliniază faptul că Ziua femeii nu trebuie confundată cu cea a mamei și Ziua bărbatului cu cea a tatălui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *